SLIKE MRTVE JELENE!

Autor:

Vesti

01.11.2017

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih fotografija sa nasipa u Borči, gde je pronađeno telo ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33). Na osnovu tih slika može se zaključiti da je Marjanovićeva usmrćena na drugom mestu, nakon čega je prevezena do nasipa i bačena u kanal, kao i da je posle zločina presvučena!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Na fotografijama se vidi majica ubijene pevačice "Granda", patika, čarapa, kao i gornji deo trenerke. Na garderobi nije bilo tragova krvi, a na obući blata

Obdukcija

Na fotografijama se, između ostalog, vidi i Jelenina bela majica na kojoj nema ni kapi krvi uprkos tome što je usmrćena sa devet udaraca po glavi.

Telo pevačice pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu u Borči. Prema rezultatima obdukcije, Marjanovićeva je najpre brutalno pretučena, da bi joj nasilnik potom bukvalno smrskao glavu. Na vratu i ruci imala je i povrede od noža.

- Napadač je pesnicama udarao pevačicu po celom telu, a najviše po stomaku. Da je Jelena brutalno prebijena, pokazuje i to što su joj od udaraca pukle slezina i bubna opna. Nesrećna žena je pokušala da spase živu glavu, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Jelena Marjanović prebijena, pa usmrćena udarcima po glavi, a na beloj majici nije bilo ni kapi krvi

Prema njegovim rečima, monstrum je potom zgrabio tup predmet i izudarao Jelenu po potiljku, dok joj je lice ostalo nepovređeno.

- Uprkos brojnim povredama i smrskanoj lobanji, pevačica na garderobi u kojoj je pronađena u kanalu nije imala ni kap krvi. Od takvih povreda krvi bi trebalo da bude na sve strane, a naročito na okovratniku majice - priča naš sagovornik.

Na fotografijama do kojih je Srpski telegraf došao vide se i Jelenine patike, trenerka, kao i čarapa, na kojima nije bilo tragova blata.

Trenerka neoštećena

Kako je trenerka završila u žbunju ako se Jelena borila s napadačem

Kako je moguće da na jakni nema oštećenja i tragova krvi

Kako trenerka nije nađena ubrzo posle Jeleninog nestanka kad je bio dan

Kako policijski psi nisu nanjušili trenerku

- Trenerka je pronađena u žbunju, što je čudno. Da se Jelena borila s napadačem, njena jakna se ne bi našla na tom mestu. Ovako više izgleda kao da ju je neko bacio. Tog dana kad je pevačica nestala, nasip su pretraživali policijski psi, prosto je neverovatno da nisu ništa nanjušili - dodaje naš izvor.

Žena s kozama

Prema njegovim rečima, neobično je i to što na pevačicinoj obući nije bilo mulja, jer bi patike i čarape morali da budu umazani blatom da je ubijena u kanalu.

- Sve ovo ukazuje na to da pevačica najverovatnije nije ubijena u kanalu. Da ju je napadač tu usmrtio, pitanje je kako bi napustio mesto zločina, a da ga niko ne vidi, jer bi morao da bude krvav, blatnjav i mokar. Neko bi ga sigurno video jer je tog dana nedaleko od nasipa bila fudbalska utakmica, prolazili su šetači, kao i žena koja čuva koze. Takvu osobu bi morali da primete - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Prsti u varikini

Kako je Srpski telegraf pisao, pretpostavlja se da su prsti nastradale Jelene bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom.

- Pevačici su bile uništene jagodice na prstima, a sumnja se da su joj ruke posle zločina držane u jakim abrazivnim sredstvima - kaže naš izvor iz istrage.

HRONOLOGIJA  ZLOČINA

2016.
2. APRIL - Marjanović prijavio da je Jelena nestala na nasipu u Borči
3. APRIL - Izmasakrirano pevačicino telo pronađeno u kanalu, Zoran priveden
5. APRIL - Marjanović pušten iz policije nakon zadržavanja do 48 sati
7. APRIL - Jelena sahranjena na groblju Zbeg u Borči
2017.
15. SEPTEMBAR - Marjanović uhapšen u porodičnoj kući u Borči
18. SEPTEMBAR-  Vladimir i Miloš posetili Zorana u pritvoru
22. SEPTEMBAR - Nalaz veštaka Zorana Stankovića stigao u tužilaštvo
16. OKTOBAR - Vladimir i Miloš Marjanović odbili da svedoče
23. OKTOBAR - Iskaze nisu dali ni Zorica i Uroš Marjanović
30. OKTOBAR - Saslušana Radisava Marinković iz Borče

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Marina

01.11.2017 10:56

Zasto je gornji deo trenerke naopako okrenut? Neko je skinuo trenerku sa nje.Ni jedna zena ne bi tako naopako ostavila rukave.Ovako se izvrnu kada te neko na brzinu skida.Polozaj same trenerke nije kao da je bacen nego kao da je neko lezao na njoj.

Odgovori 19 2
zato

01.11.2017 16:12

@Marina - što je verovatno bila vezana oko struka.

Sanja

01.11.2017 18:34

@zato - Pa i oko struka vezana jakna niko ne nebi nlsio sa izvrnutim rukavima. Nema logike jedino ako su je policajci izvrnuli zbog slikanja tragova krvi ili je neko bacio izvrnutu.

mirjana

01.11.2017 11:11

joj joj joj duso kroz kakve si muke prosla.......... PA BOŽE !!!!!!!

Odgovori 32 2