ZORANU MARJANOVIĆU ODUZELI ĆERKU!

Autor:

Vesti

18.10.2017

19:44 >> 19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanoviću (39) starateljstvo nad njegovom šestogodišnjom ćerkom! Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Brigu o detetu Jelene Marjanović preuzeo Centar za socijalni rad, Janin staratelj od 10. oktobra je psiholog iz socijalnog, dok će ona privremeno boraviti kod strica Miloša

Odluka

- O ćerki ubijene Jelene Marjanović i njenog muža Zorana, koji se sumnjiči da ju je ubio, do daljeg će brinuti radnici Centra za socijalni rad. Ona će zasad živeti sa Milošem, ali ako se desi da i on završi iza rešetaka, mala Jana će automatski biti odvedena iz kuće Marjanovića. U tom slučaju, ona više ne bi mogla da živi u kući s babom Zoricom i dedom Vladimirom - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, odluka o sudbini devojčice doneta je početkom prošle nedelje.

Ukoliko Miloš eventualno bude priveden, Jana će biti odvedena iz kuće Marjanovića

- Mala Jana je pre godinu i po dana ostala bez majke, a otac joj je uhapšen sredinom septembra. Dete je ostalo bez roditeljskog staranja, pa su radnici Centra za socijalni rad po službenoj dužnosti pokrenuli postupak starateljske zaštite. Zaposleni su posetili Janu u kući u Borči, u kojoj živi sa stricem, njegovom suprugom, babom i dedom. Utvrđeno je da devojčica ni na koji način nije ugrožena i da je tamo bezbedna. To su potvrdili i izveštaji iz vrtića, razgovori sa rođacima, kao i pregledi male Jane. Razvoj devojčice nije ugrožen, pa joj nije bila potrebna pomoć specijalizovanih stručnjaka - priča naš sagovornik.

U borbu za starateljstvo nad Janom su se, osim Miloša Marjanovića, uključili Jelenin stric Branislav Krsmanović iz Beograda, pevačicina strina Gorica Krsmanović iz Kraljeva i njena tetka Ljubica Marković iz Kruševca.

566 dana prošlo od brutalnog zločina

- Za starateljstvo nad detetom bilo je zainteresovano više najbližih srodnika. Pojedini srodnici žive u Kruševcu i Kraljevu, što zahteva da se i centri iz tih gradova angažuju u procenu i odabir privremenog staratelja. Za to bi trebalo dosta vremena, pa je briga briga o detetu do nekog konačnog rešenja privremeno dodeljena Gradskom centru za socijalni rad - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ubistvo

Podsetimo, telo Jelene Marjanović pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu u Crvenki, a njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je učestvovao u zločinu. Nakon što je Marjanović završio iza rešetaka, njegova ćerka ostala je da živi u kući u Borči, u kojoj je bila od rođenja.

Kombijem dovezeno Jecino telo?

Beogradskoj policiji javio se svedok koji tvrdi da je u noći između 1. i 2. aprila 2016, nedaleko od kanala u Crvenki u kojem je pronađeno Jelenino telo, video kombi svetlije boje kojim je, kako se sumnja, dovezena mrtva pevačica. Kako tvrdi, isto vozilo video je i dan ranije u dvorištu kuće Marjanovića u Borči.

- Taj kombi navodno je u vlasništvu njihovog porodičnog prijatelja. Vlasnika bi svakako trebalo pozvati na saslušanje, a ukoliko to vozilo nije uništeno, i pregledati ga u potrazi za dokazima. Bez obzira na to što je prošlo više od godinu i po dana od zločina, u šupljinama vozila ostaju tragovi krvi i DNK. Kako bi se što pre rasvetlile sve okolnosti u vezi sa ubistvom pevačice, neophodno je da se utvrdi da li je ona kombijem prevezena do nasipa, kao i da li je vlasnik vozila na bilo koji način umešan u zločin - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

19.10.2017 01:38

Nije tacno da je Jelena maltretirana, te modrice po licu sto vidite su fotosop, njen suprug nam je svima to objasnio u nekoliko navrata kad je snimak izasao u javnost, a vi opet maltretirao pa maltretirao, aman novinari kad ne znate sta je fotosop nemojte se brukati. Ja sam tako bila fotosopirana i uzivo da ste me tada sreli videli biste ta dostignuca fotosopa, samo sto sam ja imla srece da se izbavim a sirota Jelena nije.

Odgovori 0 11