(VIDEO) Pogledajte kako je Vučić rasturio N1

Autor:

Vesti

18.10.2018

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije odgovarao je na pitanja noviinara i tom prilikom objasnio zbog čega smatra da je televizija N1 pod političkim uticajem Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Naime, novinar N1 je postavio Vučiću pitanje da li prema njima može da se odnosi profesionalno, kao što se oni podnose prema njemu, ističući da oni nemaju nikakve veze sa Draganom Đilasom, na šta je Vučić odgovorio:

Brutalna poruka predsednika Vučića: Đilas bi sad da gasi televizije

- Ja se trudim da se ponašam profesionalno za razliku od vas, koji nikada niste bili profesionalni. Bili ste direktna ekspozitura Dragana Đilasa. Hoćete da mi zabranite da imam drugačije mišljenje? Ko ima pravo da mi govori šta smem da kaže šta ne smem... ili ćete da uvedete komisiju, pa da me vešate zato što ne mislim kao vi?

Aleksandar Vučić je vrlo lako raskrinkao N1 - svi znaju da para vrti tamo gde burgija ne može, pa je predsednik upravo i pomenuo ono što obilno spaja dva tajkuna - osvrnuo se na zajednički biznis Dragana Đilasa i suvlasnika N1 televizije Dragana Šolaka.

- Đilasa nema u papirima da je vlasnik, samo je vlasnik Dajrekt medije i kompanije u Bugarskoj koju je Šolak kupio. Dakle, Šolak i Đilas su u svim biznisima zajedno, jedan od drugog kupuju-prodaju, pa Šolak je platio 10 milona evra zgradu Đilasu. Nazivaću vas kako vi kažete, ali nikada neću propustiti da kažem da je to Šolakova televizija sa maksimalnim političkim uticajem Đilasa - zaključio je Vučić.

Ceo odgovor Aleksandra Vučića pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Salle

18.10.2018 13:04

Dobro im je i rekao.

Crepajac

18.10.2018 13:06

Svi dobro znaju za koga radi N1.

poli

18.10.2018 13:09

predsednik Vuciic je odgovorio decento, jasno direkno i rekao je istinu

Koja

18.10.2018 13:09

Smesna televizija. Vucic zna sa njima.