Stefanović uručio plaketu za izuzetnu saradnju načelniku VMA

Autor: Republika

Vesti

25.09.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas zastupniku načelnika Vojnomedicinske akademije (VMA) Miroslavu Vukosavljeviću plaketu za izuzetnu saradnju i doprinos u radu Ministarstvu unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: MUP Srbija

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ima dobru i intenzivnu saradnju sa VMA. Pripadnici policije, kao i svi drugi građani koji se leče u ovoj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi, uvek su imali profesionalni tretman i najbolju moguću medicinsku pomoć - rekao je Stefanović. 

On je dodao da je uručenje plakete samo još jedan od načina da se u ime MUP-a zahvali medicinskom timu VMA na svemu što su do sada učinili za policijske službenike. 

RepublikaFoto: MUP Srbija

Zastupnik načelnika VMA Vukosavljević zahvalio se ministru Stefanoviću na uručenoj plaketi istakavši da ona ima posebnu težinu jer je dodeljuje bratsko ministarstvo. 

- Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su i naši pripadnici, kada je zdravlje u pitanju, i vodićemo računa uvek o njima - rekao je Vukosavljević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading