SAVETNICA MINISTRA UNUTRAŠNJIH POSLOVA ŠTITI PROFESIJU: Opozicija treba da se stidi jer proziva policajce!

Autor: Republika

Vesti

24.09.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica ministra unutrašnjih poslova, Katarina Tomašević oštro je reagovala na izjave predstavnika opozicije da su policajci povlaščeni službenici odani vlasti i čvrsto je stala u odbranu profesije koja brine o bezbednosti svih građana Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/MUP Srbije
Katarina Tomašević, savetnik ministra unutrašnjih poslova

- Ne mogu da ne odreagujem na današnju sramnu optužbu predstavnika opozicije Saše Jankovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, da su obični policajci "kasta zahvalnih, povlašćenih službenika odanih vlasti", zato što su potpisivanjem Sporazuma sa "Telekomom Srbija" dobili neke pogodnosti, dodatna prava i što će uštedeti novac za komunikaciju, koja im je svakodnevno neophodna - rekla je Tomaševićeva.

Ona je upitala i da li su to oni isti koji se navodno zalažu i za veća prava policajaca.

- Da li su to oni isti "borci" za prava običnog policajca i običnog čoveka? Oni isti glasnogovornici koji se zalažu za dodatna prava svakog policajca, koji i danas po kiši i vetru stoji na ulici, dok oni sede i “reaguju”? Sramno je da se pripadnicima policije, koji dan i noć rade najodgovorniji i najopasniji posao u Srbiji, spočitava da su “povlašćeni” zato što im se pruža neka pogodnost i olakšica - pita se Katarina Tomašević.


- Mi ćemo se uvek boriti da oni dobiju sva dodatna prava, jer oni to zaslužuju. Sreća pa se vi ovako ne borite za njih, jer onda nikada ne bi imali ništa. Ovim stavom da ih potcenjujete i stigmatizujete ste to još jednom, po ko zna koji put, dokazali - bila je direktna savetnica ministra unutrašnjih poslova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Bojana

24.09.2018 15:18

Jako je ruzno vredjati ljude koji se bore za svoje gradjane i za nasu zemlju!Ali od koga je,nista me nije zacudilo.Sramota!

labud

24.09.2018 15:20

Opozicija je izgubila kompas pa napada sve redom sta im sada policija smeta.

ivana

24.09.2018 15:21

Oni treba da se stide sto postoje, udaraju na svoj narod, gde to ima!

ivana

24.09.2018 15:22

Iz njihovih usta ovo je kao pesmica, sto ne otkriju svoja zlodela ti iz saveza!