UZ SRPSKU POLICIJU SIGURNIJI I STRANI DRŽAVLJANI: Rasvetlili sva tri razbojništva na auto-putu

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije unapredilo je aktivnosti na zaštiti svih putnika i roba koji prolaze kroz Srbiju, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i podsetio da je policija rasvetlila sva tri razbojništva koja su se desila na auto-putu koji prolazi kroz Beograd.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nebojša Stefanović

- Imali smo tri razbojništva na auto-putu koji se proteže kroz svih 17 beogradskih opština, a koja su strani državljani prijavili. Sva tri su rasvetljena a počinioci uhapšeni - rekao je Stefanović upitan da prokomentariše probleme s kojima su bili suočeni stranci u tanzitu kroz Srbiju. 

Ministar je naveo da se MUP u saradnji s nemačkim kolegama, ali i iz drugih zemalja, trudi da zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju, kao i robe, pojača rad na njihovoj zaštiti kako u drumskom, tako i u železničkom saobraćaju.


- Unapredili smo zaštitu u odnosu na raniji period, ostvarujemo bolje rezultate, ali to ne znači da ne može da bude bolje - rekao je Stefanović i dodao da je u cilju prevencije uspostavljena saradnja sa ambasadama kako bi strani državljani bili obavešteni o pravima ali i tome kako da stupe u kontakt sa hitnim službama koje su im potrebne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading