VULIN: Niko neće zabranjivati rijalitije na komercijalnoj TV

Autor: Republika

Vesti

24.09.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MInistar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se u Srbiji neće zabranjivati nijedan program, pa ni rijaliti, ocenjujući da ministar kulture Vladimir Vukosavljević nije smeo sebi da dopusti komentarisanje rijaliti programa komercijalne televizije TV Pink.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

Vulin je u izjavi za tu televiziju istakao da je Srbija slobodna zemlja i da se u njoj neće zabranjivati rijaliti programi i neće uređivati ono što rade privatni mediji. 

- Jedan član vlade ne bi smeo sebi da dopusti da sa (jednim od lidera opozicije Draganom) Ðilasom - koji je uveo rijaliti, napada televiziju Pink ili bilo koju drugu. Morao je prvo (Vukosavljević) da se ogradi od tih koji ga podržavaju, ako je to njegovo mišljenje - rekao je Vulin.


On je dodao da vlasnik TV Pink Željko Mitrović nije ništa privatizovao u ovoj zemlji, već je pravio sve sam, te ako njegov rijaliti program uspe - odlično, a ako ne uspe, "koga je briga".

- On je svoje pare dao, sam je rizikovao, izlazi na tržište i bori se da preživi. Ðilas je uzeo Pionirski grad, nije on kupio zemlju pa napravio nešto. Uzeo je Pionirski grad, državno zemljište, oteo od dece Beograda i napravio prostor gde je snimao Velikog brata, a Željko Mitrović to ne radi - naveo je Vulin. 

Ministar odbrane smatra da Vukosavljević ne sme da izjednačava Mitrovića sa Ðilasom, niti sme da u ime Vlade preti i zabranjuje bilo kome bilo šta.


Poručucjući da je Srbija slobodna zemlja, Vulin je napomenuo da svako svojim daljinskim upravljačem odlučuje šta će da gleda.

- Ja za Pink ne plaćam pretplatu, nemojte da gledate. Ako nije uspela da nađe put do gledalaca, odlično, ako ne - to je samo njen rizik - zaključio je Vulin.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (78)

Loading
Jasa

24.09.2018 08:31

Ko hoće da gleda neka gleda , ako ne želi neka promeni kanal

Nikola

24.09.2018 08:32

Djilas je uzeo od dece i ulozio u svoj licni projektai licnu dobit, to je strasno.

milana

24.09.2018 08:33

Kome se ne gleda neka ne gleda

Mina

24.09.2018 08:33

Građani Srbije žele kulturu a ne rijalitije.