BRISEL NEĆE ĐUKANOVIĆA: Milo će proći kao Haradinaj

Autor: M. S.

Vesti

22.09.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora neće postati članica EU sve dok je na čelu države Milo Đukanović. Ovo je informacija koja uveliko kola u crnogorskim medijima i diplomatskim krugovima, koji upozoravaju da Đukanović nije daleko od političkog ostrakizma, poput onog kome je izložen premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

- Nije tajna da jedan broj članica EU ne gleda blagonaklono na činjenicu da je Ðukanović i dalje na vlasti. Ukoliko Crna Gora zaista želi da uđe u društvo najrazvijenijih država Evrope, onda tu definitivno nema mesta za Ðukanovićeve prijatelje i poslovne partnere, koji su poslednjih godina i decenija obilazili Crnu Goru, a iza kojih su ostali loši poslovni aranžmani, propale privatizacije i stotine radnika bez posla - kaže crnogorski novinar Marko Vešović.

 

On, međutim, upozorava i da bi bilo kakav direktniji zahtev da Ðukanović bude smenjen izazvao veliku političku krizu u Crnoj Gori, a verovatno i promenu proevropskog kursa te države. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading