NA ISTORIJSKOM NIVOU! Čepurin oduševljen Vučićevom posetom Kini!

Autor:

Vesti

20.09.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon posete Kini predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostavio je jak utisak na ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Čepurina, pa je ambasador javno podržao Vučićevu posetu i imao samo reči hvale.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Čepurin

O predsednikovoj poseti Kini pišu svi mediji i ona jednostavno nikog nije ostavila ravnodušnim. Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandr Čepurin javno je podržao Vučićevu posetu Kini i imao samo reči hvale.

 

 

"Uspešna, istorijska, rekao bih, poseta Kini Predsednika Srbije Aleksandra Vučića otvara nove horizonte srpsko-kineske saradnje te predstavlja značajan doprinos formiranju jedinstvenog evroazijskog ekonomskog prostora", ocenio je Čepurin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Nk

20.09.2018 12:05

Svi treba da budu odusevljeni. Srbija je pocastvovana

Milovan

20.09.2018 12:10

Kina je dobro promislila pre nego što je krenula u ulaganje na ovim prostorima čime je jasno stavila do znanja da je Srbija na dobrom putu da sprovođenjem reformi oporavi ekonomiju.

Vanja

20.09.2018 12:11

Malo li je imati Kinu za prijatelja i investitora? Svi znamo potencijal te zemlje i koliko benefita Kina može da donese Srbiji.

Maja

20.09.2018 12:11

Vučić je lider u regionu i svi ga veoma poštuju.