VULIN ODGOVORIO NA IZETBEGOVIĆEVE PROVOKACIJE: Konačno bi trebalo da kaže ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Autor: Tanjug

Vesti

19.09.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kritikovao je člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića zbog izjave da "Vučić zagovara mir, a naoružava se", poručivši mu da bi bolje bilo da pre takvih izjava objasni ko je pokušao da ubije srpskog predsednika u Srebrenici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Pre nego što uopšte stavi njegovo ime u usta morao bi da ima toliko dostojanstva da najpre objasni zašto tada, kao domaćin, nije bio uz njega, i da nam već jednom kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića - rekao je ministar Vulin, naglasivši da predsednik Vučić sprovodi politiku mira.

Vulin kaže i da Izetbegović nema pravo da govori o tome da li se Vojska Srbije oprema i naoružava, napomenuvši da je Srbija vojno neutralna, a da bi se branila i čuvala u trenutku nevolje, mora da bude dovoljno spremna i sposobna da to i uradi, preneo je Tanjug.

Kako je naveo u saopštenju za medije, "mi se uzdržavamo da komentarišemo bilo kakve unutrašnje političke odnose unutar Bosne i Hercegovine, iako je Srbija, ne zaboravimo to, čuvar dejtonske Bosne i Hercegovine".

- Žao mi je što Izetbegović ne prihvata otvorenog srca politiku mira Aleksandra Vučića - poručio je Vulin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
Milica

19.09.2018 18:58

Izetbegovic se mnogo razmahao i razgalamio, posebno o onome sto ga se apsolutno ne tice.

ceca

19.09.2018 19:03

Obzirom da je Srbija okruzena ratnim huskacima i ratnim zlocincima koji nisu procesuirani Srbija mora da obezbedi oruzje za nedaj Boze!

Malena

19.09.2018 19:03

Zna to sve on ali vrlo mudro ćuti.

Marin

19.09.2018 19:04

Što se tiče zločina tu Izetbegović ima dosta iskustva.