PROŠLA GA GLAVA: NEMA VIŠE ZAVOJA, A NEMA NI OGREBOTINE! Mirković skinuo čalmu i dokazao da je pravi lažov

Autor:

Vesti

18.09.2018

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni menadžer i političar Saša Mirković, koji je pre samo nedelju dana na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojima mu je glava u zavojima, naprasno je ozdravio i na svom profilu objavio snimak na kom se vidi da nema nijedne ogrebotine.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Težak folirant: Saša Mirković

Mirković je, naime, tvrdio da su ga 9. septembra pretukli batinaši koji su pratili predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici.

- Danas dok sam pokušavao da postavim Vučiću pitanja zašto je ubijen Oliver Ivanović u Mitrovici, dok je stajao u prisustvu Milana Radojičića i sa još nekim ćelavim ljudima, drškom od pištolja udario me je sa leđa neki njihov gorila. Vučić je brzim hodom zajedno sa celom grupom otišao sa lica mesta. Uz sve torture koje smo pretrpeli i ja i porodica, ovo je još jedna u nizu - napisao je na svom Tviteru Mirković, uz fotografiju na kojoj mu je glava potpuno obmotana zavojima.

Navodni napad nije prijavio policiji, ali se nije javio ni lekarima kako bi mu sanirali rane. Umesto svega toga, Mirković je stavio čalmu, glavu je obmotao kilometarskim zavojem.

Sedam dana kasnije skinuo je zavoje i juče je objavio snimak iz automobila, na kome je bez zavoja i jasno se vidi da nema ni najmanju povredu na licu i glavi.

Izgleda je je Mirkovića prošla glava i da je povrede zadobijene drškom od pištolja ekspresno izlečio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (73)

Loading
sandra

18.09.2018 05:46

Korumpirani folirant ponovo u akciji.

anja

18.09.2018 05:48

I ovoga puta je" izmenadžeriso" za keš!

djiki

18.09.2018 05:51

pao majmun sa drveta kad je isao po bananu.... srecko sojic original

mina

18.09.2018 05:52

Dokle više manipulacija i laži?!