Veseljija više ne brine Vučić - FRKA MU OD ALBANACA NA KOSOVU?!

Autor:

Vesti

12.09.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kročio na kosovsko tlo, uplašeni Kadri Veselji ne može da se pomiri sa tim, pa je u više navrata Vučića vređao i nazivao ratnim huškačem. Međutim, sada predsednik kosovskog parlamenta muči muku sa albanskim narodom na Kosovu.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji poznati srbomrzac, sada strepi od Albanaca, koji će mu doći glave

- Za Kosovo danas nema veće pretnje od nejedinstva političkih činilaca - izjavio je danas u Tirani predsednik kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, i dodao da se to događa, prema njegovim rečima, u trenutku kada u poslednoj fazi dijaloga sa Beogradom treba da bude postignut sporazum o "uzajamnom priznanju i članstvu Kosova u UN".

Veselji je, kako je prenela ATA, nakon razgovora sa predsednikom parlamenta Albanje Gramozom Ručijem, rekao da je glavni cilj prištinskih vlasti u ovom trenutku isključivo postizanje konsenzusa političkih činilaca o dijalogu sa Beogradom.


- Nije vreme za predstave vlasti, već za dijalog u interesu napretka današnjih i budućih generacija. Vreme je da ojačamo državu, suverenitet države i imamo evropsku perspektivu - rekao je Veselji.

Vreme je, kaže Veselji, za otvaranje nove perspektive za Kosovo i zato je potrebno da vlada i opozicija u dijalogu sa Beogradom deluju jedinstveno.


Iako kosovski parlament nije potvrdio zamenika premijera Fatmira Ljimaja za šefa kosovskog tima za dijalog, Veselji je rekao da je on dobio taj mandat i da će izabrani tim raditi na osnovu platforme koja će biti usvojena u skupštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Nikola

12.09.2018 12:30

Mnogo je muka pritislo Veseljija i samo mu se nagomilavaju problemi sa kojima će teško da izađe na kraj.

Suzana

12.09.2018 12:35

Srbiju odavno unistavaju partije koje su okrenute nekim cudnim okolnostima prema Pristini.Pa atko i napravise zajednicki savez.Dok u Pristini nema s ni jednu partiju koja ce okrenuti glavu i podrzati Srbiju,toje velika razlika.

Gaga

12.09.2018 12:48

Veselji je stalno u nekoj frci,nikako da se izvuce iz toga !

Saran

12.09.2018 12:51

Albanci ce medjusobno da se zavade.