SPU: Stefanoviću, uz tebe smo, hapsi teroriste!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

11.09.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policijska unija podržava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića u izjavi da će organi Republike Srbije postupiti po nalogu suda ukoliko na tlo centralne Srbije kroče pripadnici bivše-sadašnje terorističke organizacije "OVK".

Foto: MUP Srbije
Policija uz Nebojšu Stefanovića

- Ukoliko nalog suda znači da Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i drugi slični njemu, danas miljenici onog dela zapada kojem je u interesu da Srbija bude slaba i zgažena, političari nepostojeće države Kosovo, moraju biti odmah uhapšeni i sprovedeni nadležnim organima, i da im se po hitnom postupku sudi za zločine koje su počinili ili koji su počinjeni pod njihovom komandom nad srpskim i drugim nealbanskim življem na području Kosmeta , ukoliko dođu na jug centralne Srbije, mi kao organizacija tražimo da se po istoj postupi - rekao je Dalibor Vukić iz Srpske policijske unije.

"Ministar Stefanović kao čovek patrota i odgovoran državnik pokazuje hrabrost, odgovornost i doslednost funkciji koju obavlja", dodao je Vukić i istakao da ta organizacija pruža podršku ministru, prenosi alo.rs

"Policija kao izvršna vlast je u obavezi i na raspolaganju da izvrši naređenja i postupa u skladu sa zakonom i podzakonskim aktima Republike Srbije", rekao je Vukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
goca

11.09.2018 12:40

Bravo Stefanovicu, podrzavamo tu ideju o hapsenju pripadnika OVK ako kroce na teritoriju zemlje Srbije.

anja

11.09.2018 12:41

Samo hapsiti teroriste ako se usude da dodju u Srbiju.

Sava

11.09.2018 12:45

Tako je... Samo po zakonu.

ivan

11.09.2018 12:45

Srbija neće tolerisati bahatost Albanskih zvaničnika.