POPULARNI GLUMAC UZVRATIO UDARAC! KOJO: Jankoviću, nisi ni za stado

Vesti

07.09.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neko mora da bude i pastirski pas koji pomaže čobaninu da potera ovce na klanje." Ovim rečima žestoko je na svom Tviter nalogu odgovorio Nikola Kojo lideru Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću, koji je u časopisu Nedeljnik prozvao poznatog glumca i bivšeg člana ovog pokreta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kojo mu odgovorio istom merom: Saša Janković

Naime, Janković je u intervjuu grubo napao "jednog" glumca, ne imenujući ga, iako je iz njegovih reči jasno da se radi o Nikoli Koju, čoveku koji je među prvima pristupio, ali i napustio Jankovićev PSG.

Ovaj pokret, poznat po tome da svojevremeno okupio brojna poznata imena iz sveta umetnosti i sporta, ostao je, zahvaljujući pogubnoj politici Saše Jankovića, bez većine ovih članova, što nesrećni lider nikako ne može da im oprosti.

Tako je u razgovoru za Nedeljnik iskoristio priliku da oplete po bivšem saborcu, nazivajući njegovo okruženje stadom, čime je aludirao na Kojin film i seriju "Stado".

- Ima nešto interesantno sa onima koji su otišli: otišli su, a nikako da odu. Nikako da zaborave pokret. Jedan glumac, elokventan dozlaboga i moralna gromada, sačekuje me na svakom ćošku i čim vidi priliku sručuje na mene svoju gomilu talenta. Kada je počeo, dobio je emitovanje svog rediteljskog prvenca na režimskoj nacionalnoj TV frekvenciji. Pauza, novi napor - eto mu i serije. Sa srećom mu bilo, ja nisam deo stada! - rekao je Janković u intervjuu za Nedeljnik.

Nikola Kojo je odmah uzvratio udarac i na svom Tviter nalogu napisao:

"Pa normalno da nije deo stada? Neko mora da bude i pastirski pas koji pomaže čobaninu da potera ovce na klanje..."

Zatim je u prepisci sa još jednim članom PSG na istoj društvenoj mreži objasnio:

"... nije tu ni bilo braka. To je bio pokušaj da nas sve iskoristi. I dosta je uspeo u tome.. al da je bivši, bivši je..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Zare

07.09.2018 16:19

Kako nije za stado?

milena

07.09.2018 16:23

Kad Jankovica ovako pljuju bivsi clanovi onda sta reci , ne vredi Jankovic ni 5 para.

Velimir

07.09.2018 16:39

Opozicija sve vise lici na cirkus!

Nemanja

07.09.2018 18:20

@Velimir - Cirkus je blaga reč.