NE MOŽE DA SMISLI NIŠTA ORIGINALNO: Tači "prepisuje" Vučićeve izjave

Autor: Republika

Vesti

05.09.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Resavska škola! Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači ili/i njegov tim za odnose sa medijima, toliko su "operisani" od kreativnosti da moraju da se bave doslovnim kopiranjem izjava. U ovom slučaju konkretno, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prepisivač: Hašim Tači

Naime, Tači je, govoreći o postizanju sporazuma sa Beogradom, istakao da ne vidi ništa loše u tome da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem priča o miru, pri tom koristeći gotovo iste izjave koje je Vučić izrekao nedavno na debati "Nove perspektive proširenja EU“ u okviru "Političkih razgovora“ na Evropskom forumu Alpbah.

Predsednik Vučić, tada je, između ostalog rekao:

- Da li mislite da se Tači obradovao što sedi pored mene? Da li me voli - ne, i ja ga ne volim uopšte. Ali moramo da razgovaramo i pokušamo da rešavamo problem koji postoji dvesta godina. Ako budemo u mogućnosti da pronađemo rešenje, to će biti moguće samo ako dobijemo podršku EU. Bez toga nećemo nikada biti u mogućnosti - naveo je tada Vučić.

Gotovo identičnu terminologiju Tači je danas upotrebio govoreći o odnosima sa Beogradom, što samo potvrđuje da ništa originalno ne može da smisli.

- Nema to veze ni sa kakavim simpatijama. Ne verujem ni da on (Vučić) ima neke simpatije prema meni, ali ja sam izabrani predsednik. Ako on i ja pričamo o miru, tu nema ništa loše - prepisao je Tači Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Sneza

05.09.2018 17:02

Naravno da prepisuje kada sam nije sposoban da nista pametno izjavi. Mi smo ponosni sto od njega prepisuje, daje mu na ceni. To je nas Vucic!

Maja

05.09.2018 17:03

Sve se to taktički radi i mislim da Tači sve igra smišljeno i uz provokaciju.

Maja

05.09.2018 17:04

Nema Taci cime da misli, ne moze novac da misli umesto mozga.

Darije

05.09.2018 17:09

Pristina nema smisla za kreativnost. Jedino sto albanci znaju je sistem COPY/PASTE!