OPOZICIONARSKA SVAĐA GODINE: U glavnim ulogama INDIJANAC I PI*DURINA

Autor:

Vesti

05.09.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov estradni menadžer Saša Mirković i Nebojša Aleksić iz Sloge, noćas su vodili pravi rat na društvenim mrežama, upućujući uvrede jedan drugom, tačnije, dok je u Aleksićevim očima Mirković Indijanac, Mirković s druge strane navodi da je Aleksić pi*durina.

Foto: Printscreen/Twitter
Kreće lagana pljuvačina

- Ja ti napisah nešto na fesjbuku, molim te ubuduće me zaobiđi, pružio sam ti podršku i ruku saradnje, ali ti ljudskost ne znaš da poštuješ", napisao je Aleksić.

Foto: Printscreen/Twitter

Ubrzo je usledio i odgovor Saše Mirkovića.

- Slušaj bre, nisam ti ja neka seka persa da mi držiš predavanje o tome šta si ti pisao i kog ja da zaobilazim. Tvoja ruka podrške je bila iz interesa jer da te podsetim žalio si se da su tu Dragan Đilas i Vuk Jeremić izje**li i da ćeš da im naplaćuješ. Ako ti ne odgovara blok. Indijančino - napisao je.

Rasprava se rasplamsala, a ubrzo su dvojica "sagovornika" počela da se gađaju uvredama.

Foto: Printscreen/Twitter
Ovde već kreće haos

- Pusti babu i mafiozu, ti si jedna moralna nakaza koja ima m**a kao pauk. A imaćeš prilike da mi obajsniš što si mi pominjao roditelje. Pizdu**no - napisao je Mirković.

Među brojnim odgovorima ni Aleksić nije ostao dužan Mirkoviću, pa mu je naveo da "se napu** Indijancu i Jeremiću, a i Đilasu za dezert".

A  međuvremenu, u Srbiji se rešavaju brojni problemi, u čemu bi mogli da doprinese umesto da se vređaju preko društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Ceca

05.09.2018 09:26

Pa dobro javno su jos jednom pokazali koliko su sposobni i koliko imaju kuture.

Krckey

05.09.2018 09:31

Ma strasno...ovo je i vise nego sramota...nemam reci...ovo odrasli civilizovani ljudi nisu...trositi vreme na njih je besmisleno

Jovana

05.09.2018 09:36

Ovi su prevrsili svaku meru, pravi prostaci, ni u zoo vrtu se ne bi ponasali ovako.

Maja

05.09.2018 09:37

Vucicu je tesko da se bori za Srbe uz opoziciju koja ga ukopava na svakom koraku.