KOZAREV: Jeremić obeležio doba najvećeg poraza u borbi za Kosovo

Autor: Tanjug

Vesti

22.08.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev kaže da je Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš i grupa njihovih saradnika dobila "zadatak" da javnost u Srbiji ubedi da će naša država izgubiti nešto eventualnim pronalaženjem kompromisnog rešenja za probleme na Kosovu i Metohiji, saopštio je SNS.

RepublikaFoto: Tanjug
Dušan Kozarev

U saopštenju za medije Kozarev navodi da je upravo Jeremić obeležio doba najvećih poraza u političkoj i diplomatskoj borbi Srbije za očuvanje nacionalnih interesa na KiM.

- Njegov poraz pred Međunarodnim sudom pravde, izmeštanje dijaloga Beograda i Prištine iz Ujedinjenih nacija pod okrilje EU, postavljanje graničnih prelaza i albanskih carinika usred naše države, istorijski je poraz srpske nacionalne politike, a istorijska pobeda albanskog državotvornog pokreta na KiM - smatra Kozarev.

Dodaje da se sada i šef njegovog "vojnog NATO kabineta" Zdravko Ponoš setio da deli lekcije o vojnoj strategiji, i to "bez trunke srama nakon što je srpsku vojsku po nalogu evro-atlantskih moćnika doveo na ivicu propasti, zagovarajući usput otvoreno ulazak Srbije u savez sa dojučerašnjim neprijateljima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Velizor

22.08.2018 16:25

Jeremic je obelezio period kada je Srbija klonula

Maja

22.08.2018 16:28

Jeremic je obelezio doba najvece izdaje KIM

Dusan

22.08.2018 16:51

Zato sada nema prava da kritikuje vlast u odlukama za KiM.

poli

22.08.2018 16:57

lepo receno jeremic i tadic su kumovali ne zavisnosti kosova