MUZIKA I PLANINA: Završen treći Mountain Music Fest na Divčibarama

Autor:

Vesti

21.08.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod sloganom „Razmrdaj čula“ na Divčibarama je 18. avgusta preko 3.000 ljudi prisustvovalo dnevnom muzičko-planinskom festivalu Mountain Music Fest.

RepublikaFoto: Promo
Posetioci na Mountain Music Festu

Posetioci su na glavnoj bini mogli da vide Kolju, Kandu Kodžu i Nebojšu, Đorđa Miljenovića, italijanski Pashmak, Manivi, Alice in WonderBand i valjevski Malpkikk, a nešto dalje u šumi, mogli su da čuju zvuk gramofonskih ploča koje su puštali momci iz White City Soul.

- Ove godine smo proširili festivalski prostor još jednom binom i organizovali smo još nekoliko dodatnih sadržaja za decu, roditelje, mlade i one malo starije. Festival odlikuje porodična, prirodna i opuštena atmosfera i nadamo se da čemo već sledeće godine moći da produžimo užitak na makar dva dana - izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.

RepublikaFoto: Promo

Pored rok i elektronskog zvuka, veliki broj posetilaca je aktivno učestvovao u brojnim rekreativnim, avanturističkim i edukativnim sadržajima. Deca su mogla da posete Avantura park, radionice "Kašičica-lutkica" i "Papirologija", dok su za sve bili dostupni Orijentiring, Streličarstvo, Yoga, radionice plesa, aero-modelarstva, društvene igre i brojni drugi sadržaji.

Na ovogodišnjem MMF-u, posebna pažnja je bila posvećena ekologiji, zaštiti životne sredine i problemima aero-zagađenja. Na radionici "Na pivu sa naučnikom" posetioci su mogli da razgovaraju sa stručnjacima o ekološkim problemima i rešenjima, a festival će deo prihoda odvojiti za kupovinu sadnica crnog bora koje će biti posađene na Divčibarama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading