Otac Sava nikad BEZOBRAZNIJI: VELIKA ALBANIJA ideja Dobrice Ćosića!

Autor:

Vesti

21.08.2018

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludilo i bezobrazluk Save Janjića nemaju kraja! Za sve su mu krivi isključivo Srbi, od započinjanja rata na Kosovu do stvaranja Velike Albanije. Samo mu NATO, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i Agim Čeku nisu krivi, pošto su igumanu manastira Visoki Dečani oni očigledno najbolji drugari!

RepublikaFoto: youtube.com/ Sava Janjic
Sava Janjić ne prestaje sa provokacijama

Otac Sava otišao je najdalje do sada u svom bezobrazluku! Velika Albanija je, kako on tvrdi, ideja Dobrice Ćosića. On to nedvosmisleno poručuje tvitom u kome optužuje pokojnog srpskog pisca da je ideolog, kako kaže, predaje najvećeg dela pokrajine.

- Predaja najvećeg dela KiM je državni projekat na temelju ideologije Dobrice Ćosića. Za Ćosića se "Srbija mora osloboditi Kosova" jer bi Kosovo ostalo "kancer Srbije". Kao sledbenik gubitničke Ćosićeve ideologije, režim bi da natera srpski narod da sam sebe amputira referendumom - stoji u tvitu oca Save.

 

 

Istovremeno, isplivao je još jedan snimak prepoštenog igumana Dečanskog, ovog puta on druguje sa jednim od najvećih šiptarskih terorista Agimom Čekuom. Na tom snimku jasno se vidi kako je prilikom završetka mosta preko Dečanske Bistrice u septembru 2013. učestvovao u smotri nepostojeće OVK i klanjao se njenim jastrebovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Borivoj

21.08.2018 12:03

Ovo je više nepodnošljivo,sramne izjave daje Otac Sava.

Viktorija Vikica

21.08.2018 12:44

Ovaj čovek je prešao sve granice normalnog ponašanja. Očigledno je da radi u dogovoru sa opozicijom.

sara

21.08.2018 13:09

Ne dirajte mrtvog Ćosića.

ivana

21.08.2018 13:26

Videli smo i vise nego dovoljno njegovog "zalaganja" za Srbiju...stidis li se sta radis srbomrzitelju?