TEŠKA SRAMOTA: SAVA JANJIĆ RAME UZ RAME SA TAČIJEM, Srbi su krivi za rat na Kosovu!

Autor: Republika

Vesti

20.08.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iguman Dečana otac Sava Janjić koji svakodnevno pljuje našu državu Srbiju na društvenim mrežama umesto da se moli bogu za srpski narod još u julu 1999. godine pokazao je na čijoj je strani i ko mu je draži.

Foto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sava janjić

Naime, na jednom skupu u julu 1999, u vreme kada je NATO bombardovao Srbiju, Iguman Sava je stajao rame uz rame sa Hašimom Tačijem, očito deleći iste interese i uverenja!

- Mi verujemo i molimo vas da i vi učinite isto. Obe strane osuđuju zločine Miloševićevog režima na Kosovu. Osobe osumnjičene za ratne zločine na Kosovu i zločine protiv čovečnosti će biti izvedene pred lice pravde. Mi podržavamo ulogu Međunarodnog tribunala za ratne zločine. Mir se jedino može graditi na osnovama pravde, a ne uz isvetu - rekao je Iguman Sava Janjić još 1999, a preneo alo.

Ovim rečima i osudom Srba, Sava je praktično zakucao sudbinu srpskih haških optuženika, a šiptare abolirao.

Podsetimo, optužba da su Srbi krivi za rat nije prvi put da Sava Janjić direktno radi protiv svoje zemlje. Još 1998. godine u intervjuu Njujork Tajmsu on se založio da tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević i lideri Srba iz Republike Srpske Radovan Karadžić i Ratko Mladić budu isporučeni Tribunalu u Hagu kako bi im bilo suđeno za ratne zločine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Kalina

20.08.2018 09:11

Vama su Srbi krivi sto su zivi izgleda, sramotno je to sto radite. Ali samo polako ne predajemo se mi tako lako.

ivan

20.08.2018 09:13

Igumane,jesi li ti siguran da si uopšte Srbin.

zola77

20.08.2018 09:16

Bruka i sramota

poli

20.08.2018 09:17

strasno kakav je kako se ponasa neko ko sluzi u pravoslavnoj crkvi