BEČIĆ: Šabić i Samardžić se utrkuju ko će sramnije da napadne Vučića!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.08.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner i poslanik SNS Igor Bečić ocenio je danas da se poverenik Rodoljub Šabić i bivši ministar Slobodan Samardžić utrkuju ko će sramnije da napadne predsednika Vučića i sopstvenu državu u trenutku kada predsednik pokušava da podigne šanse Srbije da se dođe do kompromisa, sačuva mir i stabilnost i da se postigne održivo rešenje za Srbe na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

Bečić u izjavi dostavljenoj medijima navodi da poverenik "blagodeti" svog kabineta koristi podnoseći krivične prijave protiv Ministarstva unutrašnjih poslova za navodne nanete duševne boli fudbalerima Šaćiriju i Behramiju zbog javno dostupne informacije da su rođeni u Srbiji.

Od Samardžića očekuje da odgovori na afere koje su obeležile negove aktivnosti na Kosovu i Metohiji, kao i karakter njegovih odnosa sa Tomasom Flajnerom, profesorom ustavnog prava na univerzitetu u Frajburgu u Švajcarskoj, dok su bili zajedno na funkciji operativne podrške tadašnjim glavnim pregovaračima za Kosovo.

Prema rečima Bečića, Samardžić, "kao predsednik još jedne kombi vanparlamentarne stranke u Srbiji" želi da dobije jeftine političke poene i trenutak medijske pažnje, kao i da "da doprinos naporima Jeremića, Đilasa, Obradovića, Jankovića i svih onih koji za šaku dolara neljudski i sramno napadaju predsednika Vučića i njegovu odlučnost za iznalaženje rešenja koje će dati stabilnost ovom regionu i prosperitet Srbije i bolji život građana".


- Oni u koaliciji za celovito i nezavisno Kosovo i višemesečne napade na predsednika i njegovu porodicu moraju da shvate da su sa druge strane građani Srbije koji su mnogo puta pokazali da veruju Vučiću i da cene njegovu hrabrost i doslednost i napore koje čini za podizanje kvaliteta života u Srbiji - ocenio je Bečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
liki

18.08.2018 13:46

Narod je uz Vucica tako da pojedinci samo mogu da mrze i ogovaraju ...

Fudbaler

18.08.2018 14:21

Srbiji je potrebno formiranje ZSO.

sloboda

18.08.2018 14:24

Koriste napade na Vucica za sakupljanje politickih peona. Sramno.

Nesa

18.08.2018 15:21

Mogu oni da napadaju i da izmisljaju razne gluposti na racun predsednika, ali narod ne mogu da prevare, narod je izabrao onog koji se najvise bori za interese svih gradjana.