DAČIĆ: NE ZNAM ZAŠTO SE ZORANA NAŠLA PROZVANOM

Autor: novosti.rs

Vesti

17.08.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije, Ivica Dačić izjavio je da kada je rekao da deo SNS želi da sruši Vučića nije mislio na ministarku Zoranu Mihajlović i da mu nije jasno zašto se ona osetila prozvanom.

RepublikaFoto: Tanjug/M. JELESIJEVIĆ

- Ne znam zašto se Zorana Mihajlović našla prozvanom. Nisam je ni spomenuo. Ali nisam ja tu najbitniji, to su rekli i Vučić, Nebojša Stefanović i Darko Glišić. Neka njima odgovori - rekao je Dačić.

To je bio njegov komentar na izjavu funkcionerke SNS Zorane Mihajlović, koja je njegove ranije komentare o podršci Vučiću ocenila neukusnim.

Foto: Tanjug/M. MIRČETIĆ

Dačić je prethodno rekao da podržava Vučićevu politiku i više nego neki iz SNS. Mihajlovićeva mu je na to odgovorila da treba da više brine o svojoj Socijalističkoj partiji:

- Ne sekiraj se i ne brini za našu stranku, jer ima toliko ljudi u SNS koji su stali uz Vučića i njegovu politiku o najznačajnijem pitanju - postizanju kompromisa o Kosovu.

Ministarka je kazala i da Vučićeva snaga nije samo u tome što ga podržavaju naprednjaci, već što ima ogromnu podršku građana:

- Ne očekujem ovakve poruke od onih koji su deo naše koalicije, upravo zahvaljujući podršci koju ima Aleksandar Vučić - poručila je Mihajlovićeva Dačiću.

Polemika je počela kada je Vučić odgovarajući na pitanja novinara rekao da "znajući SPS, oni ne bi izašli iz vlade ni za šta na svetu". Dačić je odgovorio da su socijalisti pouzdani partneri i da ne postoji bilo ko drugi na političkoj sceni ko se više zalaže za Vučićevu politiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading