PALMA: JAGODINA UZ VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

15.08.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma istakao je da ovaj grad podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragan Marković Palma

- Grad Jagodina podržava Vladu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Čak smo prošle nedelje na sednici Skupštine grada Jagodine jednoglasno usvojili Odluku kojom grad Jagodina daje podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u pregovorima u Briselu. Šta god predsednik Vučić bude dogovorio mi ćemo podržati, jer sam siguran da taj dogovor neće biti na štetu države Srbije i građana Srbije. Predsednik Vučić ima maksimalnu podršku grada Jagodine - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

On je dodao da je Jagodina jedan od šest gradova u Srbiji koji je na popisu stanovništva 2012. godine imao više stanovnika nego na popisu 2002.

- Zahvaljujući pomoći i podršci porodicama koju grad Jagodina daje kroz razne vidove pomoći, od rođenja deteta, pa preko vrtića do školovanja i studiranja, Jagodina je jedan od 6 gradova u Srbiji koji je na popisu stanovištva 2012. godine imao više stanovnika nego na popisu 2002. godine. Imali smo 440 porodica više. Novac za sprovođenje socijalne politike obezbeđujemo štednjom. Jagodina nema komunalnu policiju, članovi gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju nadoknade i kada se sve sabere, što ne trošimo, a na šta imamo pravo, na mesečnom nivou to iznosi između 8 i 9,5 miliona dinara i te pare usmeravamo ka porodocama koje teže žive i koje imaju određenih socijalnih problema - izjavio je Marković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading