LAŽNI VELIKI SRBI: Zahvaljući njima Srbi sa severa Kosova neće živeti u Srbiji

Autor: Informer, Republika

Vesti

14.08.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni "veliki" Srbi Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, šiptarski lobisti Sonja Biserko, Nataša Kandić, Rada Trajković i otac Sava Janjić, uspeli su da sačuvaju nezavisno i celovito Kosovo i upropaste šansu Srbije da podelom KiM i razgraničenjem sa Albancima konačno obezbedi mir i stabilnost kako bi se zemlja ekonomski razvijala zarad budućih generacija koje dolaze.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Srbi sa severa Kosova i Metohije i Kosovskog Pomoravlja mogu upravo njima da zahvale što neće živeti u Srbiji, već na nezavisnom i celovitom Kosovu za koje su se ova gospoda tako zdušno zalagala.

Đilas, Jeremić, Obradović, Kandić i Biserko, kao i Rada Trajković i iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić, danima i nedeljama unazad vodili su kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se zalagao za razgraničenje sa Albancima na KiM.

Nema sumnje da su ovakvim delovanjem protiv sopstvene zemlje uticali na stav koji je juče saopštila nemačka kancelarka Angela Merkel da promena granica na Balkanu. 

A taj stav Merkelove ne znači ništa drugo nego ono za šta su se lažni "veliki" Srbi iz opozicije i šiptarski lobisti tako temeljno zalagali - da Kosovo bude nezavisno i celovito i da Srbija iz konflikta sa Prištinom izađe praznih ruku. Da opštine na severu KiM i u Kosovskom Pomoravlju u kojima većinski žive Srbi, ostanu u sastavu lažne države Kosovo, daleko od Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Mica

14.08.2018 10:09

Bravo majstori, uspeli ste u svojoj nameri! E sad neka je vama na čast...

lazar

14.08.2018 10:10

Svim snagama su se trudili da izazovu reakciju kakva je Merkelova....evo, jeste sada zadovoljni?

Hitman

14.08.2018 10:12

Oni su prodali Kosovo! Banda koja oduvek radi protiv svoje države!

Jovana

14.08.2018 10:13

Odavno sam počela da se sramim opozicije, a ovim su još jednom pokazali da sam imala pravo.