VULIN O OBRADOVIĆEVOM SKANDALOZNOM TVITU: Tražiti krvoproliće nije politika, VEĆ UDAR NA SRBIJU

Autor: Tanjug

Vesti

13.08.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pozvati na oružanu pobunu nigde nije politički stav već je ozbiljno krivično delo", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na tvit lidera Dveri, Boška Obradovića u kome poziva na hapšenje predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Tražiti krvoproliće i pozivati vojsku i policiju da se pobune protiv svoje zemlje i od građana Srbije izabranog rukovodstva nije politika već udar na Srbiju i njen mir - naveo je Vulin.

Prema njegovim rečima, Obradovićevom pozivu na građanski rat obradovali su se mnogi van Srbije, ali, osim njegovih kolicionih partnera, niko ko živi u Srbiji. 

- Nije na meni da komentarišem rad pravosuđa ali moram da pitam u kojoj još zemlji bi se moglo pozvati na oružanu pobunu, a ne odgovarati pred nadležnim organima - zaključio je Vulin, navodi se u saopštenju.

Obradović je u subotu objavio tvit u kojem je pozvao vojsku i policiju da uhapse Aleksandra Vučića zbog toga što je rekao da je za razgraničenje s Albancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading