OPOZICIJI VIŠE NE VERUJU NI GRAĐANSKI POKRETI KOJI SU PROTIV VLASTI! Žuta patkica: Gade nam se političari!

Autor:

Vesti

13.08.2018

04:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvoj opoziciji ne veruju ni oni za koje bi se po prirodi stvari mislilo da s njima dele ista uverenja! Tako je Radomir Lazović, jedan od lidera pokreta "Ne davimo Beograd", poznatijeg po nazivu žuta patkica, poručio da mu se političari gade.

RepublikaFoto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Lazović kaže da građani ne bi trebalo više da veruju u političare, već u sebe. On smatra da građanski pokreti moraju da pruže drugačiju vrstu bavljenja politikom. To bi, po njemu, predstavljalo prekid kontinuiteta koji je, kako tvrdi, izrodio, između ostalog, i ovakvu vlast.

- Inicijativa razmišlja o građanskom frontu, bez političkih partija. Kroz građanski front iznećemo svoje stavove o svim nacionalnim pitanjima. Pravimo mrežu, dogovaramo se kako ćemo delovati, okrenuti smo inicijativama koje su slične nama - precizirao je Lazović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

On navodi da današnje političke partije vode ljudi koji su izgubili poverenje u narodu.

Ove Lazovićeve izjave prokomentarisao je na Tviteru Kenan Hajdarević, funkcioner LDP, stranke Čedomira Jovanovića.

- Kako je to simpatično, gadiš se partija, sistema, političkog života, pravila, ali učestvuješ pod tim istim pravilima na izborima, kao što učestvuju i svi oni koji se bave politikom - napisao je Hajdarević.

Da podsetimo, inicijativa "Ne davimo Beograd" učestvovala je na gradskim izborima u Beogradu, ali nije prešla cenzus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading