Srpska stranka Crne Gore podržava politiku Vučića o Kosovu

Autor: Tanjug

Vesti

12.08.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska stranka Crne Gore saopštila je da podržava politiku i aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u nastojanju da pronađe trajno rešenje za Kosovo i Metohiju

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Srpska stranka Crne Gore saopštila je danas da podržava politiku i aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u nastojanju da pronađe trajno rešenje za Kosovo i Metohiju.

- Pitanje Kosova i Metohije je pitanje za čitav srpski narod, zato mislimo da je veoma važno da podržimo politiku predsednika Srbije, jer je to čovek čiji pogled seže daleko u budućnost - istakla je Srpska stranka CG u saopštenju i dodala da je on vođen razumom, kao i da jedino razuman čovek može objediniti svoj narod na putu mira i napretka.

Oni navode i da da je Vučić izložen svakodnevnim napadima raznih dušebrižnika, koji su decenijama trošili vreme ovog naroda, a nisu ništa konkretno uradili da se skinu "okovi" srpskom narodu kako bi odlučno krenuo napred.

Srpska stranka CG u saopštenju kritkuje i što pojedine stranke iz CG na nedavnom sastanku sa predsednikom Vučićem nisu pružile podršku za napor koji ulaže da se reši pitanje Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading