OPOZICIJA PRETI HAPŠENJEM VUČIĆA I PUČEM, SNS ĆUTI

Autor:

Vesti

11.08.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović poziva na puč! Od Vojske Srbije i policije traži da predsednik države Aleksandar Vučić bude uhapšen I to u trenutku kada se Srbija bori na svim frontovima da sačuva južnu pokrajinu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Članovi Saveza za Srbiju

I dok Obradović koji je koalicioni partner Dragana Đilasa u opozicionom Savezu za Srbiju priziva državni udar, naprednjaci, osim potpterdsednika SNS Milenka Jovanova ćute kao da su u zemlju propali.

- Pozivam Ustavni sud Srbije i nadležnog državnog tužioca da hitno reaguju zbog kršenja Ustava Srbije i poziva Predsednika Srbije na razgraničenje, tj. podelu Kosova i Metohije i priznanje nezavisnosti nepostojeće države Kosova. Ili da svi kolektivno podnesu ostavke na funkcije - napisao Obradović na Tviteru.

 

 

Odmah zatim usledio je poziv na državni udar.

 

- Istovremeno pozivam časne oficire VS i MUP da uhapse Predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije. Zbog svega ovog protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak!

 

 

Najveća vladajuća stranka, čiji je lider istovremeno i predsednik države gotovo da nije ni reagovala.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

Ćutanje funkcionera Srpske napredne stranke govori da šef države može da računa na podršku građana, koji su uz njega stali i kada su sprovođene ekonomske reforme. Očigledno je da će i u borbi za južnu pokrajinu moći da se osloni na narod. Jedini koji se oglasio i pokazao da SNS postoji bio je Milenko Jovanov.

- Sasvim je jasno da Ðilas, Jeremić i Obradović nemaju drugog načina da opravdaju to što su Kosovo i Metohiju predali u ruke Albancima, pa danas optužuju onog koji bi bar nešto da spase od onoga što su oni zločinački učinili - izjavio je Jovanov.

U saopštenju koje je dostavio medijima potpredsednik SNS osudio je poziv na puč.

- Pozivi na državni udar, na ubistvo, hapšenja samo govore o kakvim ljudima je reč i koliko nemaju veze ni sa realnošću, ni sa odgovornošću, pri čemu to sve poručuju "dok se sunčaju na Mogrenskoj plaži u Budvi - kaže Jovanov reagujući na izjave trojice predstavnika opozicije, koji su prethodnih dana kritikovali ideju predsednika Aleksandra Vučića o razgraničenju s Abancima na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Petra

11.08.2018 17:11

Smesni su koliko su jadni.

Fudbaler

11.08.2018 17:20

Pozivi na državni udar, na ubistvo, hapšenja samo govore o kakvim ljudima je reč i koliko nemaju veze ni sa realnošću, ni sa odgovornošću, pri čemu to sve poručuju "dok se sunčaju na Mogrenskoj plaži u Budvi Ovo je strašno koliko se srpska mafijaška politička organizacija udružila protiv Vučića.

minja03

11.08.2018 17:22

STVARNO NE ZNM STA OVA OPOZICIJA VISE HOCE .

Marko

11.08.2018 17:23

Poziv na drzavni udar je za svaku osudu!