(VIDEO) DAČIĆ NIJE ŠTEDEO LEPE REČI O ZAHAROVOJ: Blago štampi sa takvom predstavnicom!

Autor: Republika

Vesti

10.08.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je zvezda ovogodišnjeg Sabora u Guči već ustoličena! To je, svakako, portparol ruskog ministarstva odbrane Marija Zaharova, čiji dolazak je izazvao ogromnu pažnju javnosti. I šef srpske diplomatije je priznao da je ona njegov najdraži gost od svih koje je dovodio u Guču i da niko drugi na svetu osim Rusije nema takvu predstavnicu za štampu!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marija Zaharova i Ivica Dačić

- Zahvaljujem se Mariji što je došla. Ja sam mnoge svetske poznate ličnosti dovodio ovde u Guču, ali moj najdraži gost do sada je Marija. Želim joj da se ovde lepo provede. Pričao sam joj da je megazvezda, ona to možda nije verovala na samom početku. Ovo je njen dan, a ja sam samo u njenoj pratnji. Nisam primetio da druga ministarstva spoljnih poslova širom sveta imaju ovakvu predstavnicu za štampu. Tako da, blago štampi! - rekao je šef srpske diplomatije u obraćanju pred novinarima u Muzeju trube u Guči.

U ovom videu, od 1.00 minuta možete pogledati šta je Dačić rekao Zaharovoj, a potom i kako mu je ona odgovorila.

Putinova čelična dama koju su Srbi sa oduševljenjem dočekali nije "ostala dužna" kada su lepe reči o Srbij i njenom narodu u pitanju.

- Dolazeći iz Beograda do ove varošice videla sam pravu Srbiju, kako ona izgleda, koju nikad nisam imala priliku da vidim. Kad sam prilazila ovom mestu videla sam koliko ima ljudi, šatora, automobila... Shvatila sam tek tada da ovde dolaze ljudi iz raznih krajeva sveta. Nisam mogla da poverujem da je ovo tako veliki festival, mislila sam da je lokalnog tipa - rekla je Zaharova u Muzeju trube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading