"Zaharova će videti kako se truba koristi u miru"

Autor: Tanjug

Vesti

10.08.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji će danas zajedno sa direktorkom Departmana za informisanje i štampu Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom posetiti 58. Sabor trubača u Guči, izjavio je da će to biti prilika da Zaharova vidi kako se truba može koristiti i u miroljubive svrhe.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ivica Dačić je tokom jednog od susreta poklonio Mariji srce

Dačić je podsetio da je ideja da Zaharova poseti Srbiju i Guču nastala početkom godine, kada je dolazila u zvaničnu posetu Srbiji sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

Dačić je podsetio da je ideja da Zaharova poseti Srbiju i Guču nastala početkom godine, kada je dolazila u zvaničnu posetu Srbiji sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

- Ona je to prihvatila. Zaharova je veliki prijatelj Srbije i mislim da će biti lepo da vidi kako izgleda sabor u Guči, veliki narodni skup koji posećuje više stotina hiljada ljudi - rekao je Dačić za TV Prva.

Upitan šta će joj pokloniti ovoga puta, Dačić nije želeo da otkrije, i ukazao da s obzirom da je ona funkcioner, svi pokloni namenji njoj predaju se nadležnim državnim organima.

Dačić je, međutim,otkrio da će Zaharova od naše poznate kreatorke Roksande Ilinčić, koja inače živi u Londonu i čije kreacije nose i članice kraljevske porodice, dobiti maramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading