ANA BRNABIĆ UĆUTKALA JEREMIĆA!

Autor: M. S.

Vesti

09.08.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji sebe reklamira kao političara prve klase sa svetskim manirima, pokazao je pravo lice kada je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić nazvao "kreaturom" i "besprizornom štetočinom", na šta je ona kratko odgovorila "Dostojanstveni lideri Saveza za Srbiju" i time ga opisala bolje nego sa 1.000 reči.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ana Brnabić

- Kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije sebi dozvoli da kaže da po pitanju Kosova "mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav". Nedavno je za nemačke medije izjavila da je "Kosovo nekad bila Srbija." Besprizorna štetočina - bez imalo diplomatskog takta - napisao je Jeremić na Tviteru.

Članica predsedništva SNS Biljana Popović Ivković poručila je Jeremiću da je "moralna nakaza koja se valja u katarskim parama i perfidno lobira za nezavisno Kosovo", dok je Aktiv žena Pokreta socijalista osudio njegov tvit kao seksistički.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

"Nažalost, ovim sramnim ispadom Vuka Jeremića nismo iznenađene jer su uvrede, maltretiranje, kukavičko prebijanje i nipodaštavanje žena postali uobičajena praksa za njega i njegove koalicione partnere Đilasa i Obradovića - navode žene iz Pokreta Socijalista. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Jovana

09.08.2018 18:48

To vredjanje govori o Jeremicu kao coveku, premijerka nece da se spusta na njegov nivo

Kosta

09.08.2018 18:52

Kultura coveka.Covek nas predstavljao u svetu.Stvarno da manirima za sve pohvale.katarski novci mu iskrivili mozdane celije izgleda.

buducnost

09.08.2018 18:55

Ljudi glasajte za Jeremicevu Srbiju.Srbiju u koju bi zene tukli po ulici, a na televizoru nazivali ih karikaturama.Srbiju koja bi prodala sve svoje,za par stanova po Americi Britaniji.ma njega treba smestiti na posmatranje.

Kika

09.08.2018 19:02

Vrlo pristojno i uctivo kako dolikuje jednoj dami.