MARIJA ZAHAROVA ZA SRPSKI TELEGRAF: Čeka me lud provod u Guči!

Autor:

Vesti

08.08.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova sutra dolazi u Beograd, na poziv našeg šefa diplomatije Ivice Dačića. Pred polazak za Beograd portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova otkrila je za Srpski telegraf da je posebno raduje što će prisustvovati Saboru trubača u Guči.

Foto: Tanjug/AP
Marija Zaharova

- S nestrpljenjem sam čekala ovo putovanje. Uverena sam da će poseta Beogradu i Guči biti interesantna, biće vremena za posao, brojne susrete, razgovore... Volim Srbiju i svaki put s radošću dolazim u vašu zemlju - rekla je saradnica ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova.

Zaharova će u Srbiji biti do 12. avgusta, a tokom trodnevnog boravka u Srbiji sa kolegama iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije razgovaraće o aktuelnim diplomatskim temama.

- Planiram da tokom boravka u Srbiji učestvujem u bilateralnim konsultacijama i razmeni informacija o spoljnoj politici s kolegama iz Ministarstva inostranih poslova Srbije. Takve konsultacije postale su dobra tradicija, a ovo je treća runda - istakla je Zaharova.

Njen domaćin Ivica Dačić pobrinuo se da se tokom posete Srbiji Zaharova i lepo provede, pa će je tako u petak voditi na Sabor trubača na koncert Dejana Petrovića. Zahorova je u izjavi za Srpski telegraf otkrila da se ovome posebno raduje i da očekuje da se lepo provede.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

- Dobila sam poziv za učešće na festivalu srpske duvačke muzike u Guči. Čula sam mnogo o njemu, drago mi je da sada imam priliku da učestvujem lično - poručila je Zaharova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading