Jeremić se navodno bori za Kosovo, a UŽIVA U IRSKOJ!

Autor: Republika

Vesti

05.08.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i dalje glumi da se bori za Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/R. Prelić
Vuk Jeremić

Iako tvrdi da može da donese promene Srbiji, Jeremić od silnih putovanja gotovo da nema vremena da se uopšte bavi narodom u Srbiji i problemima koji ga muče.

Dokaz za to je i Jeremićeva objava na Tviteru, na kojoj se vidi da je samozvani lider opozicije otputovao u Irsku i to samo dan nakon što je posetio Šabac kako bi prisustvovao tribini Saveza za Srbiju.

 

 

Leto 2018. ????? #leto #planina #ireland

A post shared by Вук Јеремић (@jeremic_vuk) on Aug 5, 2018 at 1:48am PDT

 

On i dalje kači fotografije iz Irske iz koje se navodno bori za Kosovo. 

Jeremić na Tviteru glumi branioca Kosmeta i objavljuje imena srpskih gradova gde će sa svojim timom skupljati potpise za peticu protiv članstva Kosova u UN, a izgleda još uvek nema nameru da se vrati sa puta i stvarno počne da radi na tom cilju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Maja

05.08.2018 09:44

Ma kakvo Kosovo , ne zanima njega Srbija, on se bavi time kako da izazove nestabilnost u Srbiji, pa iz svega kako još veću materijalnu korist da izvuče, po ko zna čijim nalozima.

sinisa

05.08.2018 09:52

Jeremic je stari folirant. Na njega ne treba trositi reci.

Analiza

05.08.2018 10:00

Slucajnost velika da Britanija,izbaci Kosovo sa dnevnog reda.I posle toga dan jeremic letuje u Britaniji.velika slucajnost.Secamo se nekih suza njegove zeene,i tad izjava o pravima zena,i ako nije dozivela kao sto nije ni trebalo naravno fizicki kontakt. a on se jos nije izvinuo za suze necije sestre cerke,koja je dobila batina od njegovog saveza.

Savo

05.08.2018 10:13

On se bori sam za sebe i svoj licni interes.