MILENKO JOVANOV O OPOZICIJI: Priželjkuju Vučićev neuspeh samo da bi se dočepali vlasti

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da Saša Janković i njegovi sadašnji, bivši i budući partneri Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i ostali, na svaki mogući način pokušavaju da sapletu predsednika Aleksandra Vučića u borbi za interese države Srbije i njenih građana.

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pap
Bez dlake na jeziku: Milenko Jovanov

Jovanov navodi da se oni nadaju i priželjkuju Vučićev neuspeh, jer u tome vide šansu da se "dočepaju" vlasti. 

- To što bi Vučićev neuspeh značio i neuspeh Srbije njih ne zanima, jer ih Srbija i njeni interesi nikada nisu ni zanimali, jer su uvek između interesa države i naroda i svojih fotelja i punih džepova birali ovo drugo - ocenio je Jovanov u pisanoj izjavi.

Dodao je da bi Janković, "predvodnik omanje grupe koja u parku ispred Predsedništva Srbije plaši prolaznike", trebalo da objasni "u čije ime i za čiji račun nudi tzv. Kosovu stolicu u UN, ne tražeći za Srbiju i srpski narod ništa zauzvrat, i to usred teških i neizvesnih razgovora o KiM, koje sa predstavnicima privremenih institucija u Prištini vodi Aleksandar Vučić".

Nakon toga, smatra Jovanov, trebalo bi da pokuša da obrazloži i da li je tim obećanjem pomogao državi Srbiji ili drugoj strani u razgovorima.

- Najzad, neka kaže i kome se tom izjavom javno ponudio i za šta, pošto građanima Srbije sigurno nije - naveo je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
goga

04.08.2018 15:38

Janković i njegovi pajtaši nadaju se i priželjkuju Vučićev neuspeh, jer u tome vide šansu da se "dočepaju" vlasti.

Sara

04.08.2018 16:05

Opozicija toliko zeli da se docepa vlasti da prizeljkuje da Vucic neuspe u pregovorima za KiM, ali opoziciji nema pomoci jer narod ne zelui prevarante i derikoze ponovo na vlasti

milena

04.08.2018 16:27

Opozicija bi najradije videla Vucica porazenog.

Kiza

04.08.2018 16:49

Na tome će i ostati. Samo da priželjkuju, čime će pokazati koliko su sitni kao ljudi. Narod je taj koji ocenjuje ko je kakav, a oni imaju trend eksponencijalnog pada od 2012.