TRULA KOALICIJA: ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA VEŽE KORUMPIRANI NACIONALIZAM

Autor: Republika

Vesti

30.07.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Zukorlićeve Stranke pravde i pomirenja (SPP) Nenad Prokić, opleo je po trulom savezu Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Već je dobro poznato da su "saveznici" neviđeni licemeri i svima je jasno iz kojih razloga su napravili foteljaški Savez za Srbiju, ali Prokićeve reči su još jedna potvrda da im priča ne "prolazi".

- Neko je nazvao ovaj pokušaj okupljanja zlatiborski kupus,to je kulinarski termin koji dobro odražava na šta liči ovo najnovije proizvoljno nabacivanje političkih ideja. Zamagljivanje je cilj tog neiskrenog motanja, koje se naziva "razgovori i susreti". I kakvi uopšte mogu da budu ti razgovori i susreti kad svaka strana razgovara drugim jezikom? Čak ni DOS nije imao toliko napirčenih levičarsko-desničarskih stanovišta - rekao je Prokić za Danas.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

On je dodao da se većina tih ljudi ne podnosi i to će pre ili kasnije izbiti na videlo.

- Velike su šanse d će sukobi izbiti odmah i to paradoksalno, upravo zbog onoga što ih povezuje, a to je korumpirani nacionalizam - koji je naravno takođe šatro i koji je glavni krivac za sve velike nedaće ovog društva - smatra Prokić.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

On je program ocenio kao dosadno, neiskreno i isprazno obećavanje svega na čemu su se već toliko puta okliznuli. Prema njegovim rečima u kupus programu se sve vrti oko Kosova, ostalo su izanđale fraze, prenosi Informer.rs.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
codexx

30.07.2018 08:09

Tesko da ce ta koalicija ili sta je vec docekati skupa sledece izbore.

filistej

30.07.2018 09:12

@codexx - Toliko puta su do sad pokusali i...i doziveli neuspeh!

goran

30.07.2018 08:09

Da je ovo "trula" koalicija znaju to i Đilas, Jeremić i Obradović vrlo dobro...

Miki

30.07.2018 08:09

Propali su oni pre nego što su se sastavili. Jasno je da je ovaj savez osuđen na propast, jer im je lična korist ispred svega.