HAOS KREĆE 2. SEPTEMBRA IZ MAJDANPEKA: Đilas pravi novi Otpor, PESNICOM ruši Vučića!

Autor: I. Ž. - G. M.

Vesti

24.07.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji lider Demokratske stranke najavio je na Tviteru da će dobro poznata otporaška pesnica ponovo rušiti aktuelni režim, isto kao 5. oktobra, bez obzira što je sada svima jasno da su Otpor finansirale američke tajne službe.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Ovo je samo poruka da su opet kao 2000. uložene ogromne pare sa zapada kako bi se na ulici rušio legitimni politički sistem, koji je velikom većinom izglasao narod Srbije.

Prema pisanju beogradskih medija, nasilno rušenje vlasti trebalo bi da krene iz Majdanpeka, gde su za 2. septembar zakazani izbori za odbornike te skupštine opštine.Poslanik SNS i predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže za naš list da je otporaški manir karakterističan za sadašnju opoziciju i da je to vidljivo na svakom koraku po čitavoj Srbiji, gde samo pokušavaju da dođu na vlast.

- Poruka Đilasove pesnice je da nasiljem treba srušiti vlast i neke druge poruke osim te nema. On je iz takvih struktura proizašao, ali sve je to i njemu i njegovim saradnicima uzalud. Zabluda u kojoj žive je da niko od građana Srbije ne želi da gleda povratak otpisanih, osim kada se daju kao repriza na RTS - poručuje Drecun.

RepublikaFoto: twitter.com/SavezZaSRB

I politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Đilasov Savez za Srbiju pokušava da kopira Otpor i nekadašnji DOS.

- Oni su isto tako imali pseudokonkretni program od mnogo tačaka, od kojih mnoge nikad nisu realizovane. Reč je o spoju političke neoriginalnosti i demagogije lišene vrednosne konzistetnosti i političke celovitosti, začinjene starim kadrovima niske popularnosti u biračkom telu. Večito vraćanje nečeg što je davno prošlo. Paradoskalno, nepotrebno i konfuzno - ističe Vuk Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
dara

24.07.2018 17:34

Djilas nikako da shvati da podrsku gradjana nema, sprema haos i nerede jer zeli na vlast da dodje na silu..

Veca

24.07.2018 17:40

Sta bre ovaj hoce!? Smeta mu ekonomski napredak, vladavina prava i uspeh sprovedenih reformi!? Đilasova poruka da nasiljem treba srušiti vlast je pokusaj destabilizacije i vracanje haosa u kom je naucio da se snalazi. Nema vise haosa, lopovluka i bezakonja! To vreme je proslo i uzaludni su pokusaji da se to vrati. Srbija nezaustavljivo ide napred!

Tina

24.07.2018 17:50

Žao mi je ovog Đilasa koliko pokušava da dođe na vlast, a nikad neće uspeti. Džaba ulaže ukradeni novac u sve to.

Milan Savić

24.07.2018 17:55

Jel ovo prvo aprilska šala, koga oni da ruše, suviše im je slaba pesnica.