"PRIŠTINA ZLOUPOTREBLJAVA UBISTVO IVANOVIĆA - PREUSMERAVAJU TRAGOVE!"

Autor: Agencija, Republika

Vesti

23.07.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i član radne grupe za zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji Veljko Odalović izjavio je danas da su saznanja o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kolika god da su, ohrabrenje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

- Ta saznanja koja imamo, kolika god da su, su nešto što ohrabruje - rekao je Odalović, govoreći o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Srbija ima prva operativna saznanja o ubistvu Ivanovića i da je možda "na malenom tragu nečeg ozbiljnog".

RepublikaFoto: Tanjug
Veljko Odalović

Odalović je dodao da će Srbija insistirati na rešenju ubistva Ivanovića i zbog njegove porodice i zbog manipulacija Prištine i pokušaja da kroz istragu koju kosovska strana vodi, podatke preokrene da idu "u pravcu koji im politički odgovara".

- Priština zloupotrebljava ovo ubistvo i pokušavaju da preusmere tragove u pravcima koji njima odgovaraju - rekao je Odalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Tadija

23.07.2018 07:48

Priština i stoji iza svega

Dragan R

23.07.2018 07:49

Kada je neko u panici, on pokušava da izbuši sve što mu ne ide u prilog. Mislim da je ova istraga otišla u dobrom smeru , ali po Prištinu to i nije baš dobar smer.

Dacha

23.07.2018 07:49

Veljko Odalovic je u pravu, Pristina manipulise dokazima, zato je i bilo tesko doci do pravih i istinitih saznanja.

Jana

23.07.2018 07:53

Nadlezne institucije pa i Srpske koje su sada ukljucene u istragu kao i posrednik EULEKS paze na istragu, to sto Pristinska vlast pokusava nije moguce.