VUČIĆ SA AUSTRALIJSKOM AMBASADORKOM: Unapređenje odnosa dveju zemalja i interesovanje za ulaganje u Srbiju!

Autor: Tanjug

Vesti

20.07.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vučić sa autralijskom ambasadorkom

On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini koju je primio u oproštajnu posetu i tom prilikom joj zahvalio na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Vučić je posebno zahvalio ambasadorki Fini što je tokom diplomatskog mandata u Beogradu kroz različite projekte pomagala u rešavanju problema najosetljivijih društvenih kategorija.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Ambasadorka Fini je zahvalila na dobroj saradnji sa predsednikom i Vladom Srbije i izrazila zadovoljstvo što je posao diplomate doveo u Srbiju i pružio joj priliku da upozna našu zemlju i ljude, istakavši da je, tokom boravka u Beogradu, bila svedok različitih pozitivnih promena.

Ona je istakla da je i srpska zajednica u Australiji važan činilac u povezivanju dveju zemalja.

Predsednik Vučić poželeo je ambasadorki Fini mnogo uspeha u daljem radu, navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Peca

20.07.2018 09:22

Pocetak velike poslovne saradnje dveju zemalja, zaista veliko hvala.

Pavle

20.07.2018 09:35

Ovo je odlična prilika da se unapredi saradnja Srbija i Australije i da se dovede neki Australijski investitor u Srbiju.

mare

20.07.2018 09:46

Veoma je dobro što gradimo dobre odnose sa celim svetom.

Ena

20.07.2018 09:50

Uvek me obraduju vesti proširenja Srpskih prijateljstava i dobrih ljudi svuda na svetu koji žele da budu prijatelji Srbiji.