TAČI O VUČIĆU: Njegovo razmišljanje NIJE REALNO!

Autor: Republika

Vesti

19.07.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da u Briselu nije bilo lako razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vucicem i ocenjuje da je Vučićevo razmišljanje o Kosovu "daleko od realnosti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

- Jučerašnji sastanak je bio najkraći u poslednjih šest godina, ali nije bilo lako razgovarati sa Vučićem, koji smatra da je Kosovo i dalje deo Srbije, da je Kosovo ili Kačanik srce Srbije. Ovakvo razmišljanje predsednika Srbije daleko je od realnosti - rekao je Tači na konferenciji za medije.

On je izjavu dao u Prištini, po povratku iz Brisela, gde je u sredu bio održan nastavak dijaloga Beograda i Prištine na predsedničkom nivou.

Kako navodi RTK2, Tači je ubeđen da će dijalog Beograda i Prištine biti okončan "međusobnim priznanjem" i u interesu obe strane. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Mile

19.07.2018 20:59

Tačijevo razmišljanje da prigrabi jug Srbije i Sandžak, i dogovari sa Ugljaninom o tome, je svakako realno, i za svaku pohvalu, što da ne zgrabi čovek, a Vučićevo nije realno iako se Kosovo i dalje nalazi u državi Srbiji. Tači je premnogo pobrkao stvari.

sanja

19.07.2018 21:03

A realno je da Albanci hapse ljude kad im se prohte i da zagorcavaju zivot nasim ljudima.

Goran

19.07.2018 21:07

Pa naravno da nije lako razgovarati sa predsednikom Srbije, pa jes ti Tači svestan da je on za tebe državnik visoke kategorije, nisi za poredjenje. A vi Albanci, vi ste realni?

saska

19.07.2018 21:10

A Taci kao zna