Šta će svet da misli o nama?! JEREMIĆ NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVAO VUČIĆA I TO U FRANCUSKIM MEDIJIMA!

Autor: Informer, Republika

Vesti

18.07.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić platio je uglednom francuskom listu "Mond" da objavi njegov tekst u kojem je izvređao predsednika Aleksandra Vučića, i to uoči njegovog susreta sa liderom Francuske Emanuelom Makronom.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MARKOVIĆ
Vuk Jeremić

Svoj politički pamflet u kojem Vučića optužuje da je "autokrata i despot čija je vladavina inspirisana geslom Luja XIV: Država to sam ja", Jeremić je objavio preko marketinške i izdavačke agencije "Ligatus".

To dokazuje i napomena na Jeremićevom tekstu koja glasi: Sadržaj sponzorisao Ligatus.

Da sramota bude veća, Jeremić se javno na društvenim mrežama zahvalio ljudima koji su preneli njegove reči, iako je očigledno reč o plaćenom tekstu (!?!).

Marko Matić, urednik portala Antidot, ocenjuje da je Jeremić pokušao da naruši ugled i interese države.

- Pokazao je i da uopšte nije slučajno to što se na njegove račune slilo 7,5 miliona dolara sumnjivog porekla. Sad vidimo i za koje namene je taj novac dobijen, ali i koliko je Jeremiću zaista stalo do zemlje kojom bi želeo da vlada. Umesto što olajava Srbiju i predsednika Vučića, Jeremiću bi bilo bolje da odgovori na pitanja javnosti zbog čega je od Ambasade Katara dobio 200.000 dolara. Ovim napadom na stabilnost Srbije jasno je demonstrirao kakvu bi sudbinu naša zemlja mogla da doživi kad bi je on i njemu slični vodili - zaključuje Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading