(FOTO) SPS SLAVI 28. ROĐENDAN: Dačićeva miljenica privukla najviše pažnje!

Autor: I. Ž.

Vesti

17.07.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije (SPS) sa Ivicom Dačićem na čelu proslavila je danas u Domu kulture u Valjevu 28 godina postojanja. Tim povodom održana je svečana sednica Glavnog odbora stranke, a sve je začinjeno koktelom. Sednici su prisustvovali svi istaknuti članovi stranke.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Goran Trivan, Ivana Petrović i Ivica Dačić

Tim povodom održana je svečana sednica Glavnog odbora stranke, a sve je začinjeno koktelom. Sednici su prisustvovali svi istaknuti članovi stranke.

Sednici su prisustvovali svi istaknuti članovi stranke, kao i brojni članovi SPS iz Beograda i Valjeva. Atmosfera je bila svečana, a začinile su je pripadnice ženskog pola elegantnim kombinacijama koje su odabrale za tu priliku.

Najvise pažnje stranačkih kolega izazvala je Dačićeva miljenica Ivana Petrović, koja je sada posebni savetnik za medije i komunikacije u Ministarstvu ekologije, na čijem čelu je Goran Trivan. Socijalisti su trudnu koleginicu koja je u sedmom mesecu, zapitkivali kako podnosi trudnoću i je li sve u redu.

Ivana je Izazvala pažnju jer je trudna bila na visini partijskog zadatka i došla u sedmom mesecu u Valjevo.

Socijalistička partija Srbije osnovana je u julu 1990. godine. Prvi predsednik je bio Slobodan Milošević. Od tada do danas SPS nije bio na vlasti samo posle 5. oktobra 2000. godine, a na velika vrata socijalisti su se vratili 2008. godine, kada su formirali vladu sa Demokratskom strankom. Od 2012. su u koaliciji sa SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading