BOŠKIĆ-ĐIKI-BORKIĆ: GORAN JEŠIĆ KRSTIO SAVEZ ZA SRBIJU!

Autor:

Vesti

17.07.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas "bari" više opozicionih stranaka i pokreta da bi ušli u njegov Savez za Srbiju. Međutim, "knjiga" je izgleda spala na tri slova, pa je Savez dobio i novo ime.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Naime, Poslanik Demokratske stranke u Narodnoj skupštini Goran Ješić na svom Tviter profilu dao je predlog kako bi mogao da se zove Savez za Srbiju, s obzirom na to da će mu se najverovatnije priključiti samo lider dveri Boško Obradović, Borko Stefanović i naravno tu je Dragan Đilas kao osnivač.

 

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je očigledno da će Savez za Srbiju okupljati sve one koji ne znaju za šta su, već samo znaju protiv koga su i da tu niko nije za Srbiju već da je to Savez za sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
jk

17.07.2018 15:22

Ovo sve govori o neozbiljnosti opozicije i kako sve rade u svoju korist i za sebe

MilijanaLakić

17.07.2018 15:33

"Jaka" ekipa nema šta, dojadili i Bogu i svetu, te danas će sa ovima, te sutra će sa onima,ljotićevci,demokrate,nacionalisti ,pioniri,neshvaćeni, ma bilo ko samo da se dočepaju vlasti

paramonte

17.07.2018 16:02

Ko je lud da ulazi u taj gubitnicki savez.

milena

17.07.2018 16:55

Ako se i osnuje ovaj savez on ce biti formiran samo zbog licnih interesa a ne zbog interesa gradjana.