Šešelj o opoziciji: Janković je potpuno POLUDEO, Jeremić je UPROPASTIO Srbiju, a Đilas pokušava da KOPIRA Vučića

Autor: pink.rs

Vesti

16.07.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da, ako Amerikanci ne nađu novu opoziciju do septembra, Savez za Srbiju će Zapadu biti alternativa. Dragan Đilas će, smatra, zahvaljujući velikom novcu sa Zapada uspeti da okupi stranke koje nešto predstavljaju, a orjentisane su prozapadno.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

- Njima nedostaje program, a imaju ideologiju služenja zapadu. Vuk Jeremić i Boško Obradović mogu zajedno u koaliciju, jer je Obradović ljotićevac. On je pred izbore 2016. godine izjavio da nije rusofil i dao je mnogo izjava koje su zabrinjavajuće sa aspekta srpskog patriotizma. Njemu je glavni cilj učešće u vlasti, a kada bi zauzeo vlast, pokazao bi svoje pravo lice. Vučić je uspeo da za određeno vreme ujedini proevropsku i patriotsku opciju. To pokušava i Dragan Đilas, ali bez Tadića koji je kompromitovan i za politiku mrtav, budući da je isporučio Srbe Hagu. Čedomir Jovanović i Nenad Čanak imaju mrtve stranke i deluju po narudžbini, Saša Janković je potpuno poludeo, potpuno je iracionalan i to je to. Savez za Srbiju, odnosno Đilas, pokušava da kopira Vučića, izbegava da govori o najškakljivijim temama i čeka da predsednik napravi pogrešan potez oko Kosova i da tada krene u akciju - kaže Šešelj.

Kada je reč o novcu Jeremića, predsednik SRS kaže da je mešetario po celom svetu zahvaljujući funkciji u UN, a počeo je kao ministar inostranih poslova. Kaže da se seća svih Jeremićevih luksuznih putovanja.

- Upropastio nas je pred Međunarodnim sudom pravde. Postavio je pitanje na koje je odgovor katastrofalan po Srbiju! I odgovor je bio jedini mogući i ne u našu korist - izjavio je Šešelj.

Kada je reč o već podeljenim mandatima unutar koalicije Savez za Srbiju, prozapadna opozicija je, kaže Šešelj, najviše problema imala oko podele plena, a kada se pojavi neko novi i traži da se uključi, daju mu "siću".

- Naparavili su ražanj, a zec je još u šumi. Oni sada dele fiktivni mandat. Samo im je to preokupacija i o tome verovatno razgovaraju svakodnevno - kaže Šešelj.

Kada je reč o želji Saše Jankovića da dođe na mesto premijera, Šešelj kaže da je on "potpuno odlepio", da ne zna šta govori i samo čeka kad će da "provali novu glupost".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading