VUČIĆ IZ ANKARE O KOSOVU: Borićemo se za rešenje, ali je pitanje da li ćemo ga postići

Autor: Tanjug

Vesti

09.07.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Ankari da ne zna da li će se u dijalogu Beograda i Prištine postići rešenje, ali je naglasio da je siguran da će se boriti za soluciju i pokušati da uradi sve što je najbolje, kao i da nas očekuju ponovo teški razgovori u Briselu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Vučić je preneo da je u Ankari, gde boravi povodom inauguracije predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, imao kratak susret sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

- Sa njim sam najkraće pričao, pošto s njim najviše pričam i očekuju nas ponovo teški razgovori u Briselu - rekao je on.

Na pitanje da li će nova runda dijaloga biti pdržana 25. jula, Vučić je odgovorio da je mislio da će biti ranije održana.

- Ja sam mislio da će biti ranije, ali nemojte me držati za reč - kazao je on.


Vučić je upitan koliko je rundi potrebno da bi se postiglo rešenje poručio da ne zna da li će se uopšte postići rešenje.

- Više puta sam rekao da nisam siguran u to. Ono u šta sam siguran jeste da ćemo se boriti za rešenje, da ćemo pokušati da uradimo sve što je najbolje - naglasio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading