ĐURIĆ OTKRIO DA LI ĆE OLIVER IVANOVIĆ DOBITI SVOJU ULICU!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić demantovao je informaciju kosovskih medija da Oliver Ivanović neće dobiti ulicu u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Oliver Ivanović

- Lažna je i netačna informacija koja je tendenciozno plasirana u pojedinim medijima da Oliver Ivanović neće dobiti ulicu u Kosovskoj Mitrovici. Ova neistina plasirana je preko lokalnih medija pod političkim i tajkunskim uticajem i sa jasnim političkim motivima -  istakao je Ðurić. 

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

On je ocenio da je žalosno što se pojedini krugovi i dalje ne ustežu da eksploatišu tragediju jedne porodice i celog našeg naroda na Kosovu i Metohiji.


Portal Košev objavio je ranije da je na sednici skupštine opštine Kosovska Mitrovica odbačena inicijativa da se jedna ulica u tom gradu nazove po Ivanoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Sandra

07.07.2018 13:23

Da se ne zaboravi, treba ispoštovati političara kao što je bio Ivanović!

Lazar

07.07.2018 13:29

Ovaj covek je toliko ucinio da to definitivno zasluzuje. Mogu Albanci da se bune koliko hoce, to ce biti ucinjeno.

Milos

07.07.2018 13:35

Зашто Оливер Ивановић неби добио своју улицу! Био је активан политичар, познат и поштован! Задужио је народ на КиМ својим радом да бар улица носи његово име!

boki

07.07.2018 13:41

Ko jos veruje opoziciji? Kako ih nije sramota da se na takav nacin sluze covekom koji se do kraja borio za mir Srba na KiM.