Posle javnog pritiska ŠABIĆ DOSTAVIO DOKUMENTA o trošenju para!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost saopštava da je, nakon višednevnog javnog pritiska na Rodoljuba Šabića i nakon proteka zakonskog roka, danas napokon primio dokumentaciju o trošenju novca kod Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu, koja će biti detaljno analizirana.

Foto: Republika

Nakon prelimirane analize pristigle dokumentacije, iz razloga što postoji osnovana sumnja u nezakonito i nepravilno raspolaganje imovinom i materijalnim resursima kod državnog organa kojim rukovodi Rodoljub Šabić, Državnoj revizorskoj instituciji podneli smo Inicijativu za vršenje revizije u Stručnoj službi Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

O nalazima ovog Saveta javnost će biti blagovremeno obaveštena i podvlačimo da nikakvi medijski pritisci Šabićevih satelita i Šabićevo vređanje predstavnika ovog Saveta neće usporiti niti prekinuti aktivnosti na otkrivanju mogućih zloupotreba u trošenju novca poreskih obveznika, već nam daju dodatnu snagu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
cica

06.07.2018 11:32

e Šabiću kako glasi ono "Nek baci prvi kamen onaj ko grešan nije".

miki

06.07.2018 11:35

eto ti ga vraže pa i Šabić neispravan.

miki

06.07.2018 11:42

Treba da se pritisne Sabic da se vidi gde je trosio novac

Kaktus037

06.07.2018 11:50

Posle javnog pritiska ŠABIĆ DOSTAVIO DOKUMENTA o trošenju para!