FAJT TEŠKAŠA! ČANAK: Šešelj pljačkaš! ŠEŠELJ: Samo mi popuši!

Autor: M. R. I.

Vesti

05.07.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LSV Nenad Čanak na Tviteru je oštro napao šefa SRS Vojislava Šešelja zbog izjave da svoje sinove sprema da ratuju, i to optužujući ga za krađu tokom rata devedesetih! Usledio je oštar odgovor Šešelja.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ

Kako je Čanak naveo, ako su Šešeljevi sinovi malo nalik na njega, onda će, umesto da ratuju, potrpati na kamione belu tehniku i obogatiti se na račun nedužnih građana.

- Ako će da ratuju kao otac im, onda idu u auto-školu da uče da preko njive voze kamione sa belom tehnikom i kućnim aparatima. U prošlom ratu su to bile "soni brigade", sada bi ih verovatno zvali "samsung brigade". Robna marka može da se menja, pljačka ostaje - napisao je Čanak.

Lider radikala odgovorio je šefu ligaša u tri reči:

- Popuši mi, Nenade!

Prethodno je Šešelj obrazložio da su mu sinovi spremni za rat.

- Moji sinovi nisu služili vojsku, ali sam ih poslao u privatnu streljanu da nauče da pucaju. Treba pokušati bez krvi da se sačuva Kosovo, a ako ne može, onda ne treba žaliti ni krv da se prolije za otadžbinu. Ako se proglasi mobilizacija, ja sam ubeđen da bi se moja četiri sina odmah odazvala - kazao je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading