UGLEDAO SE NA ŠEFA PA PUTUJE PO SVETU: Jeremićevom pulenu lepši Pariz od Beograda

Autor:

Vesti

29.06.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović pohvalio se fotografijom iz Pariza, za njega najlepšeg grada na svetu. Jeremićev stranački pulen najavio je da će iz prestonice Francuske odleteti za Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Provodi se: Nikola Jovanović

Pošto je Jovanović van Beograda u trenutku kada se donose presudne odluke za život građana prestonice, njegova putovanja po Evropi prokomentarisao je zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić:

- U vreme kada gradska skupština sedam sati donosi odluke o životu Beograđana, dvojica ključnih odbornika opozicije Dragan Đilas i Nikola Jovanović ne prisustvuju sednici. Đilasu to nije prvi put, ali sad vidim da je time zarazio i Jovanovića. Ovo samo govori da njih ne interesuju građani Beograda, jer putuju po svetu da bi napali vlast, pa dok jedni putuju, drugi ovde napadaju Vučića. Jedni su evropejci, a drugi desničari. Građani su to, na svu sreću prozreli, pa su tako i glasali na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
marko

29.06.2018 16:51

Sta reci kada je Vesic sve lepo objasnio. Treba da ih je sramota

Vera

29.06.2018 16:51

Briga njega za Skupštinu grada i rešavanje problema građana.Llepše je uživati u svetskim metropolama, baškareći se i pljujući po sopstvenoj državi i narodu.

Suzana

29.06.2018 16:51

Sramotno, njihov ih grad ne zanima, već da se smucaju po belom svetu i sastaju sa ko zna kim!

dragan

29.06.2018 16:52

Opozicija je uvek radila protiv srbije pa ni malo nije cudno sto to i nastavljaju, jednom ko je radio protiv drzave radice uvek.