CRNA ČETVORKA RADI VUČIĆU O GLAVI: Ves Mičel organizovao veliku akciju protiv Srbije

Autor:

Vesti

25.06.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadni moćnici finiširali su do detalja razrađen plan opasnih pretnji i pritisaka kojim će predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokušati da sateraju u ćošak kako bi ga naterali da poklekne i prizna nezavisnost Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Naime, Ves Mičel, pomoćnik američkog državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove, prošle nedelje je satima sa američkim, britanskim, francuskim i nemačkim diplomatama razradio pakleni plan koji su pripremili za predsednika Srbije.

Vučić je maltene sam kao duh izložen pritiscima i spolja i iznutra

Dejan Vuk Stanković, analitičar

U susret jučerašnjem dijalogu Beograda i Prištine u Briselu oni su do detalja pripremili plan niza pritisaka na Srbiju i predsednika Vučića.

IGRA ŽIVACA

Da je jasno da razgovori zemalja članica Kvinte imaju za cilj pritiske na Srbiju, kaže politički analitičar Dejan Vuk Stanković.

- Taj sastanak ima za cilj primenu političkog stava po pitanju Kosova. Tu je sve već jasno, oni hoće da Srbija prihvati Kosovo u UN, a Srbija to neće. I sve se to ponavlja iz dana u dan. Reč je o igri živaca između Zapada, Kosova i Srbije. Vučić je pod stalnim pritiskom jer na svakom sastanku to od njega traže - ističe Vuk Stanković.

Ves Mičel

Napominje da niko suštinski ne podržava Srbiju, dok Zapad hoće od nje priznanje Kosova.

- Vučić je maltene sam kao duh izložen pritiscima i spolja i iznutra - zaključuje on.

TEMPIRANA BOMBA

I vojni komentator Miroslav Lazanski nema sumnju da Zapad priprema novi niz pritisaka na Beograd.

- Očigledno je da u svemu što se događa u tim razgovorima Kvinte ne možemo da računamo na pravdu. Pogotovo treba imati u vidu da je nezavisno Kosovo njihovo čedo, njihov produkt. Oni su poklonili kosovskim Albancima tu vrstu nezavisnosti i evidentno je šta mi tu možemo da očekujemo - ističe Lazanski.

Kako kaže, Srbija je definitivno pod pritiscima i ne treba gajiti iluzije da je Zapad pravedan.

- Živimo u vreme dvostrukih aršina, u vreme sile i kada pravda i pravo ne postoje. Zato treba da predočimo Zapadu da ako ne bude bilo rešenja koje će zadovoljavati nacionalne i državne interese Srbije, da to pitanje nikada neće biti završeno i da će uvek biti tempirana bomba - zaključuje Lazanski.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Arditi

25.06.2018 15:13

Necemo posustati!

Mia

25.06.2018 16:52

Sramota sta rade.

Mia

25.06.2018 16:54

KiM ce uvek biti deo Srbije.

Vexx

25.06.2018 17:26

Mi smo navikli na te pritiske!!