ĐILASOV PULEN PODRŽAO ŠIPTARE: Milivojević branio Džaku i Šaćirija!

Autor:

Vesti

24.06.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti član Demokratske stranke Srđan Milivojević oglasio se na društvenim mrežama i stao u odbranu švajcarskih fudbalera Đerdana Šaćirija i Granita Džake.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džaka je sklopio ruke u obliku dvoglavog orla

Švajcarska je na SP u Rusiji pobedila Srbiju 2:1. Džaka i Šaćiri su golove proslavili "sklapanjem ruku u obliku orla što je aluzija na tzv. Veliku Albaniju" i zbog toga se nalaze pod istragom FIFA i mogućom kaznom.
 

RepublikaFoto: youtube.com/Demokratska stranka
Srđan Milivojević

Bivši poslanik DS i otporaš Srđan Milivojević brani Šaćirija posle sramnog ponašanja na utakmici sa Srbijom. Milivojević u tom odvratnom činu pokazivanja albanskog dvoglavog orla ne vidi ništa strašno, pa je na Tviteru pljunuo na Slobodana Miloševića kao bivšeg i sadašnjeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji su, prema njegovim rečima, krivi što Šaćiri sada ne igra za srpsku reprezentzaciju.

- Da li bi neko u Srbiji protestvovao kada bi neki Srbin igrao za reprezentaciju Nemačke i da nakon datog gola digne tri prsta i na kopačkama pokaže natpis KiM je srce Srbije. Da nije bilo Miloševića i Vučića, Šaćiri bi danas igrao za Srbiju...kao nekad Fadilj Vokri - napisao je Milivojević na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
peconi

24.06.2018 09:19

Milivojevic bolje da ne govori, ako nema sta pametno da kaze i ako ne voli Srbiju!

Brana

24.06.2018 09:33

I posle se DS čudi kada padnu ispiod cenzusa , .

Petar

24.06.2018 09:36

Cuvena demokratska "pamet", jadni oni sami sa sobom!

Relja

24.06.2018 10:00

Naravno da nije opravdano jer je Svajcarska igrala protiv Srbije i igraci koji su sa Kosova su namerno pokazivali dvoglavog orla. Cilj je bio isprovirati nase igrace.